112

18-årig spyttede buschauffør i ansigtet

Foto: Rigspolitiet

Kl. 10.45 fik politiet anmeldelse om vold i form af spyt mod en buschauffør tidligere på dagen. Bussen holdt på Roskilde Station omkring kl. 07.30, hvor en gruppe på fem unge mænd ville stige på.

Gruppen blev dog afvist af chaufføren, da de ikke havde en billet. Dette vakte utilfredshed i gruppen af unge, som brokkede sig og kaldte buschaufføren ukvemsord. I den forbindelse blev buschaufføren spyttet i ansigtet af en ung mand fra gruppen, hvorefter de forlod stedet.

Lidt op af formiddagen blev nogle fra gruppen af unge mænd genkendt, da de igen opholdt sig på Roskilde Station. Politiet fandt frem til en 18-årig mand fra Viby Sj., som kunne mistænkes for at have spyttet mod buschaufføren. Han blev anholdt og sigtet for vold mod en person i offentlig tjeneste.

Den 18-årige kunne desuden mistænkes for at have forøvet hærværk på et busskur på Tunevej i Vindinge omkring kl. 10.07 samme dag. To mænd havde opholdt sig ved busskuret, hvor den 18-årige ifølge vidner havde sparke til glasruden ved skuret. De to mænd havde virket truende over for et vidne, og tog herefter en bus i retning mod Roskilde Station, hvor den 18-årige blev anholdt kl.12.30. Han fik derfor også en sigtelse for hærværk, og han kan forvente at blive præsenteret for et erstatningskrav.

Den anholdte mand blev løsladt hen på eftermiddagen efter endt afhøring og sagsbehandling, men kan forvente at høre mere fra politiet, når hans sager skal afgøres.

Kommentarer