112

19-årig sigtet for at forfalske nummerplade

Foto: Rådet for Sikker Trafik.

Søndag aften kl. 18.11 anmeldte en lokal borger, at de kørte på Soderupvej i Ågerup, hvor de netop var blevet overhalet af en personbil, som kørt af vejen og ud på en mark.

En patrulje kørte til stedet, hvor det nu var lykkedes bilisten at få sin bil tilbage på vejen. Den 19-årige bilist fra Karlslunde var ikke kommet noget til, og men han havde mistet herredømmet over bilen, da han ikke havde været opmærksom på svingets kurve.

Da patruljen slog bilens registreringsnummer op, passede nummerpladen ikke til bilmodellen. Betjentene undersøgte nummerpladen nærmere, hvor det viste sig, at der sad et lille hvidt stykke tape på et E, så det nu i stedet fremstod som et F.

Den19-årige havde i november fået en bøde for at køre for stærkt forbi en ATK-fotobil. Ved at tilrette nummerpladen forsøgte den 19-årige, at undgå et blive taget ved fremtidige ATK-målinger. Nu gik han i stedet i fælden i en straffelovsovertrædelse, da han blev sigtet for dokumentfalsk ved at forfalske nummerpladen. Han kan forvente at høre mere i den sag senere, og en dom for dokumentfalsk vil desuden fremgå af straffeattesten

Kommentarer