112

Bilvrag afslørede både stjålet bil og narkobesiddelse

Foto: Kim Matthäi Leland

Mandag kl. 10.40 undrede en opmærksom patrulje sig over et nærmest bilvrag, der var henstillet ved siden af et andet, brugbart køretøj i en kolonihaveforeningen i den sydlige del af Roskilde.

Ved nærmere undersøgelse af de to køretøjer viste det sig, at den brugbare personbil var meldt stjålet fra Skibby i Nordsjællands politikreds. Køretøjerne var henstillet i området, så politiets mistanke kunne rettes mod et bestemt kolonihavehus, hvor en mand og en kvinde blev truffet. I huset lå der ved politiets ankomst narkotika frit fremme på et bord.

Der var tale om en 35-årig kvinde fra Roskilde og en 38-årig mand uden fast bopæl, som begge blev anholdt som mistænkte i sagen.

Ved ransagning af kolonihavehuset fandt politiet ca. 46 gram amfetamin, knap fire gram hash, godt seks gram hashbutter, 11 gram skunk og en totenschlæger. Alle effekter blev beslaglagt som bevis i sager om overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og våbenlovgivningen.

Ved visitationen af den anholdte kvinde fandt politiet hende i besiddelse af i alt 110 ml GHB i flere beholdere samt knap et gram amfetamin, hvilket hun blev sigtet for den ulovlige besiddelse af.

Efterforskning i sagen gav politiet anledning til at sigte den 38-årige for kørsel i den stjålne bil. Da den 38-årige i forvejen var frakendt kørekortet, blev han også sigtet for den overtrædelse af færdselsloven i forbindelse med kørslen i den stjålne bil.

Det fundne narkotika samt totenschlægeren tilhørte den faste beboer i kolonihavehuset. Han var ikke tilstede, men blev kontaktet og sigtet for besiddelse af de ulovlige effekter.

De to anholdte blev løsladt efter afsluttet efterforskning i sagen, hvor i alt tre personer blev sigtet. Alle vil hver især høre nærmere fra politiet, når sagerne skal afgøres.

Kommentarer