Kultur

Casting til X Factor 2024 starter på Sjælland i morgen fredag

X Factor 2024 søger nye talenter: Kom til pop-up-casting i Næstved fredag mellem kl. 13 og 18.

Drømmer du om at stå på den store livescene? Eller kender du en der har, hvad der skal til for at vinde ’X Factor’?

Så har du nu muligheden for at få testet sangtalentet, når ’X Factor’ åbner op for pop-up castings rundt omkring i hele landet.

Fredag 28. april foregår det på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Grønnegade 10, 4700 Næstved, fra kl. 13 – 18.

Pop-up casting er en uformel casting, hvor du blot skal komme som du er. Du skal ikke synge foran dommertrioen, du kender fra TV, men du bliver mødt af X Factors dygtige castere. Du skal som minimum synge et vers og et omkvæd af en sang, som bliver filmet til intern brug. Hvis du imponerer casterne, får du chancen for at synge foran dommertrioen til auditions i efteråret. Du springer altså over de officielle precastings, som foregår i København og Aarhus, hvis man kommer til en pop-up casting.

Pop-up casting er for alle. Uanset om du er vant til at stå på en scene, eller kun er vant til at synge i badet, er du velkommen til at kigge forbi X Factors pop-up casting og få en snak med X Factor casterne.

Alle er velkommen, både solister og grupper – og tag gerne en ven eller et familiemedlem under armen, hvis de også elsker at synge og optræde. Du skal være fyldt 15 år senest d. 1. januar 2024 for at deltage. Hvis du skal samle lidt mod til at stille op i X Factor bliver de officielle precastings holdt i København og Aarhus i løbet af efteråret.

Kommentarer