Erhverv

Containervirksomhed er årets vækstskaber på Sjælland

TITAN Containers vinder EY Entrepreneur Of The Year 2021 i region Sjælland. Juryen peger bl.a. på, at virksomheden efter et kursskifte er blevet markedsledere på deres område i flere lande.

Tirsdag blev TITAN Containers ved Layland Barker kåret til Sjællands vinder af EY Entrepreneur Of The Year 2021, da regionens vækstskabere blev hyldet ved et event hos Musicon i Roskilde.

Virksomheden startede med at sælge containere. Men efter finanskrisen øjnede TITAN Containers den store forretningsmæssige mulighed i at omlægge til udlejning af containere. Siden da er det gået hurtigt fremad for virksomheden, der har hovedkontor i Taastrup. Noget, der imponerede den regionale jury, der har den erfarne erhvervsmand Irfan Goandal som juryformand.

”Der ligger nogle enorme vækstmuligheder i virksomheden, hvor de allerede har formået at realisere flere af dem, siden deres 180 graders kursskifte. I dag kan de prale af at være markedsledere i flere lande,” siger Peter Vejlgaard, Partner i EY og ansvarlig for region Sjælland i EY Entrepreneur Of The Year.

Han suppleres af Steen Bo Dolberg, områdedirektør hos Danske Bank, der er konkurrencens hovedsamarbejdspartner:

”Det er også værd at nævne virksomhedens store miljøfokus på trods af – eller måske netop fordi – de bevæger sig i en branche, der ikke er kendt for at være den allergrønneste. Virksomhedens produkter har en lang levetid, og juryen var imponerede over, at skrotfaktoren på containerne er meget lav.”

TITAN Containers var finalist i regionen sammen med følgende virksomheder:

  • Festina Finance A/S
  • NTI Group ApS
  • Roskilde Sten og Grus ApS
  • Tier 1 Asset A/S

Med den regionale sejr er TITAN Containers klar til landsfinalen i EY Entrepreneur Of The Year, som finder sted 13. januar 2022. Her bliver en af de seks regionale vindere kåret som samlet vinder i Danmark.

Om EY Entrepreneur Of The Year

EY Entrepreneur Of The Year er Danmarks og verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence, der finder sted i flere end 60 lande. I snart 25 år er danske vækstvirksomheder og de entrepreneurer, der opbygger og driver dem, blevet hyldet ved EY Entrepreneur Of The Year.

De stærkeste danske kandidater deltager i kåringer i seks regioner, før landsvinderen udråbes den 13. januar 2022 i København. Hovedvinderen deltager i den internationale finale, der finder sted juni 2022 i Monaco.

Kommentarer