Debat og politik

Corona egoister

Læserbrev skrevet af william, 11 snart 12 år, fra Roskilde

Jeg forstår de mennesker og der gerne vil feste og være sammen med sine venner, men man bliver altså nødt til at tage et ansvar.
Så man bliver nødt til at kun forholde sig til sin nærmeste for hvis man er i større grupper vil smitte kæden bliver ved, det vil ødelægge livet for alle fx vi kan ikke komme på ferie, unge kan ikke komme i skole eller fritidsaktiviteter. Det jeg mener med egoister er at folk stadig fester de rejser rundt uden lige at tænke: hov hvis jeg lige skriver til mine venner at festen er aflyst, eller jeg tager lige to uger hvor jeg bare er hjemme. Så vil det blive meget bedre men dem der ikke lige stopper op og tænker sig om de vil sprede smitten hurtigt.
Så er der også dem der siger at Corona er noget pjat, det gør det jo heller ikke bedre så please, tænk jer lige om i to sekunder, indtil pandemien er ovre for folk skal vaccineres. Det kan også være løsningen hvis alle mennesker tog sig sammen og kun forholdt sig til sine nærmeste i fx fire uger så hvis alle gjorde det vil Corona måske være helt væk hvem ved.

Kommentarer