Underviser: Hans Bredahl. Mange tror, at wienerbrød er så svært at lave, at man aldrig selv vil kunne finde ud af det. Her vil du lære at rulle en wienerdej korrekt, og vil opdage, at så svært er det heller ikke.
Du vil også lære at lave en helt usædvanlig velsmagende tørkage, som kan varieres på mange måder
Vi laver også napoleonshatte og får demonstreret den ægte hindbærsnitte
Til frokost skal du prøve kræfter med en Alsace -specialitet, pflammmkuchen, et pizzaagtigt, sprødt bagværk med creme fraiche og bacon, hvortil der tilbydes rødvin.
Materialeudgifter kr. 250,-, inkl. frokost og rødvin, samt brød til at tage med hjem.
Beløbet afregnes kontant med underviseren på dagen. Der kan ikke betales med mobilepay.
Mange tror, at wienerbrød er så svært at lave, at man aldrig selv vil kunne finde ud af det
Her vil du lære at rulle en wienerdej korrekt, og vil opdage, at så svært er det heller ikke. Du vil også lære at lave en helt usædvanlig velsmagende tørkage, som kan varieres på mange måder
Vi laver også napoleonshatte og får demonstreret den ægte hindbærsnitte
Til frokost skal du prøve kræfter med en Alsace -specialitet, pflammmkuchen, et pizzaagtigt, sprødt bagværk med creme fraiche og bacon, hvortil der tilbydes rødvin.
Materialeudgifter kr. 250,-, inkl. frokost og rødvin, samt brød til at tage med hjem.
Beløbet afregnes kontant med underviseren på dagen. Der kan ikke betales med mobilepay.
Hold: 201302.
Pris: 350 kr