Kultur

Er du vild med entreprenørmaskiner, så er sæt kryds i kalenderen 9. september

Den Store Maskindag løber af stablen 9. september kl. 10-16 hos Nymølle Stenindustrier.

Jord- og anlægsentreprenøren M. J. Eriksson og samarbejdspartnere inviterer til Den Store Maskindag i september i Nymølle Stenindustrier. Ønsket er at styrke netværk og samarbejde i branchen – og selvfølgelig at nørde entreprenørmaskiner

Hos M. J. Eriksson glæder hele organisationen sig til lørdag d. 9. september. Her løber Den Store Maskindag nemlig af stablen kl. 10-16. Dagen er en gentagelse af en succes, der sidst blev afholdt i 2017 – og som siden har været udskudt af bl.a. Covid-19. Men nu er tiden igen oprandt og det glæder Kristina Hyttemads, der står bag arrangementet.

– I vores branche går det stærkt med udviklingen og derfor er maskindagen en kærkommen mulighed for at se de nye, spændende maskiner, som vores leverandører og samarbejdspartnere kan tilbyde. Samtidig kan vi mødes med kolleger og tage familiens yngste med, så de også kan opleve hvad mor eller far arbejder med til daglig, siger hun.

Maskindagen skabt af ildsjæle

På Maskindagen vil der være mulighed for at både børn og voksne kan komme helt tæt på maskinerne og man kan prøve en mini-graver. Hele dagen er en god blanding af netværk, hygge og maskinelt nørderi. Ifølge administrerende direktør i M. J. Eriksson A/S, Stig Munch-Jensen, afspejler det ånden hos M. J. Eriksson.

– Dagen er arrangeret af vores maskinafdeling, hvor nogle ildsjæle har lagt sig i selen for, at vi andre kan opleve maskinerne på tæt hold og få branchens andre aktører i afslappede og venlige rammer. Sådan arbejder vi også i M. J. Eriksson – tonen er uformel, men vi er dybt dedikerede i vores arbejde, siger han.

Til maskindagen i 2017 var der op mod 2500besøgende og i år forventes som minimum samme fremmøde. Det tæller både M. J. Erikssons ansatte, deres familier og venner, samarbejdspartnere og leverandører og alle andre maskininteresserede.

Om M. J. Eriksson

M. J. Eriksson A/S er en af Danmarks største jord- og anlægsentreprenører, med mere end 700 fagligt specialiserede ansatte. Virksomheden blev grundlagt i 1945 af Mogens Jørgen Eriksson og er stadig familieejet den dag i dag, med kontorer i de største byer og byggepladser i hele landet, hvor M. J. Eriksson hver dag bidrager til at udvikle og udbygge infrastruktur, forsyning og byggeri.

Kommentarer