Livsstil og forbrug

Frog Bikes og Danmarks Cykle Union vil have børn og unge op på cyklerne gennem et nyt og spændende samarbejde

Foto: Frog Bikes.

Danmarks Cykle Union har gennem de senere år intensiveret det fokuserede arbejde på at få flere børn og unge ind i sporten – et arbejde som i øjeblikket blandt andet kommer til udtryk gennem konceptet BørneTour. Dette arbejde styrkes fra 2022 via et nyt partnerskab mellem Frog Bikes og Danmarks Cykle Union, hvor en fælles ambition om at få flere børn og unge op på cyklerne er omdrejningspunktet. 

Direktør i Danmarks Cykle Union Martin Elleberg Petersen udtaler:

“Med BørneTour har vi lagt os i slipstrømmen på Tour de France-starten i Danmark, og vi går 2022 i møde med en intensiv BørneTour kalender, hvor vi har tæt på 35 events fordelt over hele landet. Vi deler en fælles ambition med Frog Bikes om at få flere børn og unge op på cyklerne og prøve kræfter med cykelsporten, samt at lette adgangen til vores B&U klubber, og det nye partnerskab er et fremragende match og en klar styrkelse af vores indsatser ift B&U-rekruttering”.

Frog Bikes, som siden 2013 har produceret unikke letvægt børnecykler, er ligeledes begejstret for det nye partnerskab. CO-founder og CEO i Frog Bikes, Jerry Lawson, udtaler: 

“Som en familievirksomhed med fokus på miljø og på at få børn og unge op på cyklerne, er vi meget begejstrede for samarbejdet med Danmarks Cykle Union. Vores letvægts landevejscykler, mountainbikes og hverdagscykler er designet specielt til børn og til at give en let og god cykeloplevelse. Sammen vil vi arbejde mod at få flere børn og unge op på cyklerne, hjælpe dem med at udvikle livslange færdigheder og med at blive morgendagens stjerner”.

BørneTour

Partnerskabet starter i 2022 med fokus på BørneTour, hvor Frog Bikes vil være en del af alle events, via Frog Bikes-giveaways til alle deltagere, samt mulighed for at afprøve udvalgte Frog Bikes-modeller i forbindelse med events. Ligeledes vil der under Grand Depart i juli 2022 bliver trukket lod om 3 cykler fra Frog Bikes blandt alle 2022-deltagere i BørneTour. Vinderne kan selv vælge cykelmodel, farve og finde den helt rigtige cykelstørrelse via FrogFit-appen.

Nadine Pantazis ( Frog Bikes, Marketing Manager Europe) udtaler: 

“BørneTour er en perfekt platform til at være en del af Tour-feberen i Danmark i 2022, og på samme tid støtte op omkring det gode arbejde der foregår i de danske B&U-cykelklubber. Der er danske stjerneryttere overalt på den internationale scene, hvor ildsjælene i cykelklubberne utvivlsomt har spillet en afgørende rolle i deres udvikling. 

Partnerskabet med DCU er er en fortsættelse af vores arbejde med cykling på græsrodsniveau, hvor vi allerede samarbejder med eksempelvis Welsh Cycling, Scottish Cycling og Tour de France-arrangøren A.S.O, og vi glæder os til at støtte DCU, og de danske cykelklubber, i arbejdet med medlemsrekruttering”. 

B&U-rekruttering til cykelklubberne

Frog Bikes og Danmarks Cykle Union deler ambitionen om at flere børn og unge melder sig ind i en cykelklub, hvor udstyret kan være en barriere for at komme i gang med sporten. Frog Bikes støtter klubberne og giver rabat når der skal indkøbes lånecykler til klubben, og ligeledes leverer Frog Bikes nye racercykler til Danmarks Cykle Unions lånetrailer, som DCU-klubber gratis kan booke til rekrutterings- eller introaktiviteter. 

Udviklingskonsulent i Danmarks Cykle Union Kristoffer G. Nielsen er begejstret over denne mulighed:

“Vi er rigtig glade for Frog Bikes velvilje ift at levere nye DCU-lånecykler og støtte klubberne via klubrabat, så vi kan få endnu flere lånecykler ud i klubberne, og derved lette adgangen til cykelsporten for børn og unge. Cykling kan være en udstyrstung sportsgren at give sig i kast med, så at klubberne har låneudstyr af høj kvalitet til rådighed i B&U-afdelingen er af stor værdi”.

Kommentarer