112

Hætteklædte mænd flygtede fra have, da nabo råbte dem an

Natten til tirsdag klokken 02.20 fik politiet en anmeldelse fra en beboer på Stovdyssevej om, at en alarm ved privatboligen var gået i gang, mens beboeren opholdt sig andetsteds. Beboeren kunne via den private videoovervågning se, at to maskerede mænd befandt sig i haven, hvor de kiggede ind ad vinduerne.

En hundepatrulje blev straks sendt til området og skulle ifølge en ny anmeldelse fra en opmærksom nabo lede efter formentlig tre mistænkelige mænd. Naboen var nemlig vågnet på grund af støjen fra mændene i naboens have og havde slået alarm via 112.

Mændene var ifølge hætteklædte, men de flygtede straks ad Stovdyssevej i sydlig retning, da naboen råbte dem an.

På grund af mørket kunne de tre mænd ikke beskrives nærmere, og det lykkedes desværre ikke politiet at få kontakt til dem, så deres gøremål på stedet kunne blive afklaret. Tilsyneladende var det ikke lykkedes for dem at bryde ind på stedet, men politiet behandler sagen som et forsøg på indbrud.

Politiet vil derfor gerne i kontakt med personer, der måtte have set to-tre mænd flygte ad Stovdyssevej i sydlig retning i nat. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Kommentarer