Kultur og events

Kom med til foredrag samt bogsignering i Paradehuset i denne weekend

GARDEN TALKS: Efteråret banker på døren – Paradehuset er varmet op! Kom og nyd den sydtropiske stemning!

Efteråret er en tid til nye oplevelser og noget man kan bygge videre på i løbet af vinteren. Paradehuset lægger ud med en række lørdage i oktober med spændende tiltag som giver noget til eftertanke – vi springer ud med nye bøger og meget mere! Deltag i en eller flere indholdsrige og underholdende formiddage eller eftermiddage i Paradehuset.

Første weekend i oktober

Kom med til foredrag samt bogsignering i Paradehuset “Havehistorier i en nøddeskal” af Birgitte Krejsager – et farvestrålende kalejdoskop af ord og billeder om planter, passionerede havedyrkere og haver. Det er fortællinger om menneskers samhørighed med havens natur og bogens havehistorier strækker sig fra de ældste haver til i dag.

”Mange af de mest interessante haver er skabt af kunstnere og af havemennesker med stor botanisk viden og praktisk erfaring med planterne. De har været nytænkende og eksperimenterende i haverne ud fra ønsker om at kunne balancere smukke oplevelser haveåret igennem med biologi og bæredygtighed. At fortælle deres havehistorier kan hjælpe os til at forstå havedyrkningens rolle i det globale fællesskab i dag”

  • lørdag d. 02. oktober kl. 10,00-12,30
  • søndag d. 03. oktober kl. 13,00-14,30

Tilmelding nødvendigt – Læs mere på paradehuset.dk for priser og tilmelding.

Kommentarer