112

Kvindelig listeindbrudtyv opdaget

Kl. 13.12 anmeldte en 78-årig kvinde fra Jyllinge, at hun netop havde overrasket en fremmed kvinde inde på sin bopæl. Den fremmede kvinde havde forladt stedet i ukendt retning.

Politiet kørte til stedet og fik sammen med den 78-årige klarlagt, at den fremmede kvinde havde nået at stjæle nogle smykker og to ure, inden hun blev opdaget og forlod stedet.

Den 78-årige havde været i færd med at klippe hæk og havde forinden låst alle døre pånær en kælderdør, som den fremmede kvinde formodes at have anvendt til at skaffe sig adgang til stedet.

Under en pause i hækklipningen havde den 78-årige beboer inde i sit hus opdaget kvinden, der blev beskrevet som: kvinde, 35-40 år, sort hår, iført stribet trøje og lyse bukser. Hun medbragte en taske og bar i øvrigt gummihandsker.

Politiet har nu optaget rapport om indbrud og har i den anledning undersøgt den 78-åriges bopæl for eventuelle spor, der kan føre til identifikation af den kvindelige listeindbrudstyv. Endvidere hører politiet via tlf. 114 gerne fra andre, der måske har set den fremmede kvinde i området.

Kommentarer