112

Motortræf på havnen i Roskilde forløb stille og roligt

Foto: Rigspolitiet/Kim Matthäi Leland

Torsdag aften var der sædvanen tro motortræf på havnen i Roskilde. Politiet var igen med for at sikre, at alt forløb roligt, når af motorentusiasterne mødes og fremviser deres køretøjer for alle interesserede. Vejret var forrygende, og der var mange mennesker samlet på havnen, hvor græsarealet ved Vikingeskibsmuseet var helt fyldt op af biler og motorcykler.

Langt størstedelen af alle deltagerne ved motortræffet opførte sig eksemplarisk, og der var god stemning på havnen.

Betjentene kørte rundt i området og holdt øje med trafikken, men de stillede også en patruljebilen op i rækken af udstillede muskelbiler. De fik her anledning til at tale med store og små, som gerne ville tage et foto med politibilen.

Enkelte ‘motorbøller’ skilte sig ud ved at gasse kraftigt op, men når betjentene var i nærheden, holdt de gassen i ro. Ingen blev sigtet i forbindelse med dagens indsats, men politiet er opmærksom på problematikken med larm og fart fra enkelte uromagere.

– Politiet har stor fokus på problemet, og vi forsøger at finde en løsning på, hvordan vi skrider ind over for den larmende og hurtige kørsel, uden at ramme alle de fredelige deltagere, lyder meldingen fra lokalpolitiet.

Her vil man holde øjemed, hvor længe havnetræffet fortsætter, men indtil videre tyder det på, at det er sidste gang denne sommer på torsdag 18. august.

 

Kommentarer