Roskilde

Narkohunde på arbejde i et lejlighedskompleks i Roskilde

Foto: Niclas Jessen

Tirsdag klokken 10.50 var politiets narkohunde på besøg i et lejlighedskompleks i den vestlige del af Roskilde efter en anmeldelse om handel med euforiserende stoffer i opgangen. Og hundene fik da også hurtig færten af noget kriminelt.

En 51-årig beboer på stedet erkendte, at han lige havde røget en joint, men nægtede at han selv havde handlet med stoffer. En ransagning hos manden viste ca 8 gram hash skjult i en krukke i køkkenet.

Mens politiet var adressen bemærkede betjentene en 26-årig mand, som de kunne genkende fra tidligere sager om narkohandel. Han forsøgte at skjule sig i en lejlighed, men politifolkene fik slået en klo i ham inden han kom inden for døren. Ransagningen af lejligheden bragte en mindre mængde af GHB, hash og svampe frem samt noget hvidt pulver, der skal analyseres nærmere. Desuden blev der fundet en butterflykniv på stedet. 

Men det var ikke slut med det. For pludseligt begyndte narkohunden at vise stor interesse for yderlige en lejlighed i bygningen. En 51-årig mand stod i indgangsdøren, og da han så hundens interesse for hans lejlighed, erkendte han med det samme, at han havde en smule amfetamin liggende. Politiet fandt da også to poser med i alt knap et gram stoffer på stedet. 

 

Kommentarer