Kultur

Økodag: Book din billet nu!

Kom på græs igen, og vær med til at lukke øko-køerne ud i foråret! Du er inviteret med til Økodag for første gang i tre år d. 10. april 2022 kl. 12. I år skal du booke din (gratis) billet på økodag.dk til den gård, du ønsker at besøge.

Alle økologiske køer er ude hele sommeråret, hvor de får masser af frisk luft og gumler grønt græs i lange baner. Det er god dyrevelfærd!

Selvom det meste bliver, som det plejer, så er der noget, der er anderledes. I år skal du booke billet til Økodag. Det er stadig ganske gratis at deltage i forårets festdag den 10. april 2022 kl. 12.

”Jeg glæder mig til at være med til at lukke køerne på græs. Vi plejer at sige, at Økodag er en festdag. I år føles det som om, der er lidt mere fest end sædvanlig, fordi vi endelig kan invitere folk ud på gårdene efter to år med aflysninger af det fysiske arrangement,” siger Louise Køster, ny forperson, Økologisk Landsforening.

Der vil være omkring 150.000 billetter til Økodag og det er først til mølle. For dem der ikke har mulighed for at deltage fysisk, er der godt nyt. Igen i år sender vi live fra en gård. Hold jer løbende opdateret omkring Økodag på økodag.dk, samt på I love Øko’s Facebook og Instagram-side.

Om Økodag

Som dansker er du en del af verdens økologi-nation nummer ét. Vi er det land i verden, der køber flest økologiske fødevarer. Så når de økologiske landmænd over hele landet hvert år inviterer til Økodag, plejer det det at være et stort tilløbsstykke, hvor der kommer flere hundrede tusinde.

  • Økodag® er et registreret varemærke, hvilket betyder, at man altid skal nævne Økologisk Landsforening i sammenhæng med Økodag
  • Økodag har eksisteret siden 2005
  • Økodag arrangeres af Økologisk Landsforening i samarbejde med de økologiske landmænd og de økologiske mejerier Arla, Thise, Naturmælk, Øllingegaard, Them og Gläserne Meierei. Økodag har fået midler fra Mælkeafgiftsfonden og Fonden for Økologisk Landbrug.

Kommentarer