112

Politiet holder ekstra øje med spritbilister i påskedagene

Færdselspolitiet vil i påskedagene have ekstra fokus på bilister, der kører i påvirket tilstand, eller som kører for hurtigt.

Færdselspolitiet i Midt- og Vestsjællands Politi vil hen over påskedagene være på udkig efter de bilister, der færdes påvirkede i trafikken. Samtidigt vil man også have et ekstra fokus på de trafikanter, der kører for stærkt.

”Vi ved, at spirituskørsel og for høj hastighed er blandt de hyppigste årsager til, at der sker færdselsuheld. Vi har heldigvis set, at der i de seneste år er sket en holdningsændring på området. For det er aldrig i orden at køre spirituskørsel. Men der er desværre stadigt folk derude, der ikke forstår at lade bilen stå, når de har drukket. Så derfor giver det stadigt mening at fokusere på dem”, siger politikommissær Lars Galasz.

Færdselspolitiets indsats kommer til at dække hele politikredsen. Politiet vil samtidigt også kontrollere, om bilisterne er påvirkede af narko eller medicin.

”Hvis man sidder til de gode påskefrokoster, og kan se, at der er nogle af gæsterne, der ikke kan køre hjem, så skal man være den gode kammerat, der tør tage snakken. Det kan ende frygteligt galt, hvis folk sætter sig bag rattet, når de har drukket”, siger Lars Galasz.

Kommentarer