Roskilde

Skt. Josefs skole i Roskilde fejrer sit 10 års jubilæum

På fredag kan Sct. Josefs International School i Roskilde fejre 10 års jubilæum. Fremsendt foto

Fredag ​​den 26. august fejrer Skt. Josefs skoles internationale afdeling, Skt. Josef’s International School, sit 10 års jubilæum.

Den internationale skole er fra 2012. Skolen blev skabt som et resultat af den tidligere skoleleder Thorsten Dyngbys ambitioner og en vision sammen med Roskilde Kommune om at tilbyde et stærkt og godt internationalt skoleliv til de udenlandske tilflyttere og danske udlændinge, der flytter hjem, i Roskilde- området.

Efter masser af research og virksomhedsbesøg på søsterskoler åbnede vores skolens internationale afdeling i 2012 med kun 12 elever. I 2016 nåede vi 100 elever, og i 2022 er der ca. 230 elever. Det bringer skolen tæt på sin fulde kapacitet.

I takt med at Roskilde er blevet mere international som by, er der kommet en øget efterspørgsel efter international uddannelse. Skolen har haft stor succes med at levere denne type uddannelse, og dette har både det omgivende samfund og de øvrige 800 elever på Skt. Josefs skole nydt godt af.

Skt. Josef’s International School følger Cambridge-pensum og tilbyder et mangfoldigt uddannelsesprogram på engelsk, kombinereret med at udvikle færdigheder som karakterudvikling, kritisk tænkning og et globalt perspektiv. Skolens elever har en stærk følelse af fællesskab og identitet og fejrer sin multikulturelle og internationale fødselsdag med mange nationaliteter repræsenteret.

Program for dagen:

  • Tidligt om morgenen indledes dagen festligt med fælles fødselsdagssang i amfiteatret i Folkeparken.
  • Kl. 12.00 holder nuværende og tidligere ledere af den internationale skole taler for de mange fremmødte, vi forventer. Vi nedgraver tidskapsler på legepladsen -hvor eleverne har nedskrevet deres ambitioner om, hvor de gerne vil være om 10 år. Disse tidskapsler vil blive udgravet om 10 år, når skolen er 20 år gammel.
  • Kl. 14.00 er der officiel reception.

Vi optager også en film på dagen, og man kan også se en udstilling, der viser Skt. Josefs internationale skoles udvikling gennem de sidste 10 år, lyder det i pressemeddelelsen.

Første skoledag på Sct. Josefs International School. Fremsendt foto

Kommentarer