Roskilde

Spirituspåvirket mand faldt ned på togskinnerne i Roskilde

Foto: Rigspolitiet

Kl. 22.59 fik politiet via alarm 112 melding om, at en mand på en perron på Roskilde station var faldet ned fra perronen og måske var blevet ramt af et tog, der var på vej ind til perronen.

Redningsmyndigheder, ambulancepersonale og politiet kørte til togstationen, hvor togtrafikken indledningsvist var blevet standset, indtil det blev klarlagt, at manden ikke var blevet kørt over af toget, men lå ved siden af togskinnerne lettere tilskadekommen mellem toget og perronkanten. Togdriften til og fra Roskilde med undtagelse af sporet, hvor manden var faldet ned, kunne derfor genoptages kl. ca. 23.15.

Den pågældende mand blev reddet ud og identificeret som en spirituspåvirket, 44-årig mand fra Sverige, som i en ambulance blev bragt til kontrol på en skadestuen. Han havde dog kun pådraget sig overfladiske skrammer.

Politiet fik klarlagt, at den 44-årige under færden på perronen formentlig på grund af sin påvirkethed havde mistet balancen og var faldet ned ved siden af jernbaneskinnerne samtidig med, at et lokaltog med lav hastighed var på vej ind til den samme perron.

Da ingen var kommet alvorligt til skade, foretog politiet sig ikke yderligere i anledning af hændelsen.

Kommentarer