112

Tyveri af robotplæneklippere i Roskilde

Kl. 08.47 anmeldte personalet fra byggemarkedet Silvan, at der manglede en del robotplæneklippere, som var blevet stjålet i løbet af søndagen i byggemarkedet i åbningstiden.

Politiet fik sammen med personalet klarlagt, at tyveriet var sket søndag i tidsrummet kl. ca. 10.40 – 11.40, hvor en mand på en kundevogn havde kørt 15 robotplæneklippere ud på bagsiden af byggemarkedet. Her var der klippet et hul i hegnet ind til nabogrunden, hvortil de stjålne robotplæneklippere formodes at være båret til og læsset på et køretøj.

Tyveriet efterforskes nu ud fra diverse overvågningsmateriale i et forsøg på at få identificeret den mandlige tyv.

Politiet vil samtidig opfordre til at være påpasselig, såfremt man får tilbudt en robotplæneklipper billigt til salg f.eks. via online salgssteder. Få dokumenteret sælgerens legale adgang til robotplæneklipperen ved at spørge efter f.eks. kvittering for købet, og i tilfælde af en handel kan MobilePay være en metode til at være sikker på sælgerens identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger om tyveriet eller kendskab til nogen med et større parti robotplæneklippere til salg.

Kommentarer